Een marketingstrategie die
past bij jouw doelen.

Goed vindbaar zijn als onderneming gaat niet altijd vanzelf. In dat geval is de inzet van een marketingstrategie nodig. Wij bieden daarom op maat gemaakte marketingoplossingen aan. 

De eerste stap is om te kijken naar de identiteit van je merk; wat ben je, wat wil je uitstralen en op welke manier wil je dit naar buiten brengen? Vervolgens kijken we waar de krachten en kansen liggen om je merkidentiteit te versterken = branding. Vanuit deze basis werken we een marketing/communicatieplan uit. Afhankelijk van je doelen en doelgroep zijn er verschillende marketingacties die we voor jouw bedrijf kunnen inzetten.

Voorbeelden van marketingactiviteiten:

– Branding
– Content/social media strategie
– Advertising (online & offline)
– Partnerships

Designmeisjes_huisstijl_laten_ontwerpen
Meer verkopen dankzij Online advertising

Beter vindbaar worden begint met goede content en de juiste structuur in je website. Vervolgens wil je je merk natuurlijk bij de juiste doelgroep tonen, daar komt wat ons betreft online advertising bij kijken. Afhankelijk van het soort doelgroep valt de keuze op het kanaal waarop geadverteerd wordt. Denk aan Google zoekadvertenties (SEA), YouTube video advertenties, of social advertising (zoals Facebook & Instagram). Het is belangrijk dat er altijd getest wordt op het soort content, timing of doelgroep om te kunnen optimaliseren. Gaandeweg in de campagne blijven we daarom altijd testen, monitoren en optimaliseren. Uiteraard zal je tussentijdse rapportages ontvangen om op de hoogte te blijven van de voortgang.

Bedrijven waarvoor wij de marketing & communicatie hebben gedaan

Wat onze klanten zeggen

Gastenboek