RECENSIES

Wij werken vanuit oprechte passie voor design.
Wij houden van designen en duiken graag jouw vakgebied in om echt te begrijpen wat jouw klanten willen. Wat wij nog leuker vinden dan designen zijn onze tevreden klanten. Onze jarenlange ervaring heeft ons sneller en professioneler gemaakt maar de persoonlijke aandacht is er nooit minder op geworden. Lees vooral eens de ervaringen van andere klanten door en bel ons dan eens voor een kopje koffie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Designmeisjes
Average rating:  
 22 reviews
by Diana Bezugo on Designmeisjes

Tess does her work like no one! She is a smart thinker: she connected immediately to my ideas, presented her suggestions one or two days after and she made my website exactly how I would like it to be. She arranged all the details so the transition was easy between the last website and the new one, she is always available to help further! My clients are very happy with the changes and I couldn't be happier! Thank you!

by Hanne Wassink on Designmeisjes

Als content strateeg heb ik samengewerkt met Tess op verschillende online projecten, ik ken Tess als iemand die waanzinnig creatief en sensitief te werk gaat, haar stijl van werken brengt content echt tot leven

by Martin on Designmeisjes

Mijn ervaring met Tess is zeer positief! Onze nieuwe website is erg mooi geworden. Bedankt!

by Mary Tak on Designmeisjes

Na een geruime periode waarin we ons product hebben ontwikkeld en getest wilden we een professionele webshop starten. Na zoeken kwamen we uit bij shoppagina. Dit zou zelf volledig zijn op te zetten. Na 2 weken het bekeken te hebben werd al snel duidelijk: hier hebben we een echte professional bij nodig. Ons werd By Tess aangeraden. Na contact met Tess was het meteen duidelijk. Zij weet van de hoed en de rand. Wij hadden een goed idee van wat we wilden. Tess wist dit op een fantastische manier te vertalen naar het concreet maken van de webshop. De communicatie verliep altijd zeer positief. Tess wist haar creativiteit in te zetten en gaf de nodige adviezen. Door de continue afstemming is de webshop geworden zoals we dit hadden voorgesteld. Wij kunnen dan ook iedereen aanraden die een shoppagina webshop wil starten By Tess in te schakelen. De snelheid, creativiteit, de heldere communicatie, het openstaan voor ideeƫn en het zelf geven van adviezen zorgen voor het snel up&running zijn van je webshop. Het heeft nu de professionele uitstraling die recht doet aan ons product. Nogmaals namens ons dank voor het uitstekende vakwerk Tess. www.pianolegger.nl Vriendelijke groet, Mary

by Cyrus Truijens on Designmeisjes

Fijne samenwerking en een goed resultaat. Dankzij de duidelijke webshop verkopen wij nu meer Beursstands en Presentatiekasten. wij gaan dan ook zeker nog een website maken met Tess voor onze Mobiele vloerensysteem. #beursstand #presentatiekast #expovloer

by Remco Sipman on Designmeisjes

Iedereen die een website heeft, weet dat de site weliswaar een wens is maar ook tevens al snel een stiefkind wordt. Tess heeft niet alleen een op mijn wensen afgestemde website ontworpen, maar mij ook nog vakkundig achter de broek aan gezeten om content aan te leveren. Vanwege het prettige contact en het goede eindresultaat, kan ik Tess van harte aanbevelen!

by Anna Bootsma on Designmeisjes

Super blij ben ik met de webshop die Tess voor mij gemaakt heeft šŸ™‚ Ik had zelf een vaag ideetje, en Tess heeft alles helemaal voor mij uitgewerkt. Ze reageert altijd snel, en denkt met je mee. Zeker een aanrader!

by Cindy Visser on Designmeisjes

Creatief-artistiek, goed luisterend en pro-actief-out of the box. Een aantal steekwoorden om de werkwijze van Tess te beschrijven, wat een topper! Tess heeft voor Ibiza-Rebel een webshop gemaakt + logo, waarbij sterk de wens was deze te laten opvallen. En, dat is gelukt! We vallen op in de menigte van webshops, anders dan anderen. Super! We zijn blij dat er goed is geluisterd naar onze wensen en, dat de webshop pas af was, wanneer wij tevreden waren. En dat zijn we! Ibiza-Rebel.nl Dank je Tess!

by Kim de Vreugd on Designmeisjes

Tess super bedankt voor het maken van onze website, wij zijn er nog steeds zo blij mee precies de uitstraling die wij graag wilde . Binnenkort mag je weer een nieuwe maken voor ons . Super prettig om met je te werken

by Dennis on Designmeisjes

Tess heeft voor ons een mooie website/shop gemaakt. Ik had de wens om met ons product "Nuru Massage Gel" de consument en de retailer te kunnen benaderen. Tess is aan de slag gegaan en hiermee hebben wij een mooi eind resultaat bereikt. Wij gebruiken onze webshop nu erg veel voor de Wholesale d.m.v. kortingscode's en dit werkt echt prima. Ik ben zeer tevreden en de snelheid, afspraken maken lopen erg goed. Tess, bedankt en tot ziens.

by Nicole on Designmeisjes

Tess is een kanjer! We hebben via de mail contact gehad en dit verliep altijd soepeltjes. Reageerde snel en begreep wat ik bedoelde. Ik raad Tess zeker aan. Ik ben erg blij met haar!

by Bobotuli on Designmeisjes

Tess heeft ons zeer prettig en professioneel meegenomen in het ontwerpen en bouwen van een webshop. Ze begreep zeer snel waar we heen wilden, dacht veel mee, kwam met ideeƫn en leuke voorbeelden. Kortom, resultaat en prettig samenwerken. Wij zijn zeer tevreden met haar werk, www.bobotuli.nl. en zullen haar ook in de toekomst blijven inschakelen.

by Dennis Karaagac on Designmeisjes

Tess is gewoon een topper! Heeft op alle fronten meegedacht, kwam zelf met ideeƫn en was gewoon altijd bereikbaar voor vragen/opmerkingen/aanpassingen..Erg blij dat ze mijn website heeft willen bouwen..

by Pieter v Binsbergen on Designmeisjes

Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe website www.Binsbergen.info. De samenwerking hebben wij als professioneel en prettig ervaren. Ze denkt graag met je mee en werkt snel. Top dank je

by Bea Rockx on Designmeisjes

Hi allemaal, Tess heeft voor mij zowel mijn website als mijn huisstijl gemaakt in 1 woord geweldig!!! Ongelofelijk hoe Tess mij aanvoelt en dat zonder wij elkaar live gezien hebben, telefonisch was er meteen een klik! Ik heb haar de vrije hand gegeven en dat met een super resultaat ze heeft enorm veel geduld en denkt op alle vlakke mee met haar creativiteit en inspiratie is mijn website en huisstijl helemaal naar mijn zin!! Bedankt Tess XX

by Vera Adjiembaks on Designmeisjes

Ook wij willen graag een berichtje achterlaten voor Tess, want wij zijn erg tevreden met de website die zij voor Grab A Tote gemaakt heeft. Wat ons vooral aansprak is haar gevoel voor stijl. Na een leuk kennismakingsgesprek gehad te hebben, was ik ervan overtuigd dat het iets moois zou worden! Ze denkt graag met je mee, werkt snel en is een super leuke meid om mee samen te werken. Na een jaar zijn wij nog steeds happy met onze site!

by Sjaak vd Blom on Designmeisjes

Tess heeft mijn 3 webshops gerestyled. Twee consumenten shops en ƩƩn retailshop. Ik heb haar de vrije hand gegeven en ze kwam met goeie ideeƫn. Tess is creatief en denkt mee. Ze is flexibel en daarnaast ook nog snel. Een korte lijn vind ik erg belangrijk. Kortom.....zeer tevreden.

by Mark Mungroop on Designmeisjes

Ik heb samen met Tess een aantal websites gemaakt. Ze nam veel werk uit mijn handen en ik het resultaat mag er wezen! (mijnstupps.nl) Niet alleen zorgde ze ervoor dat mijn mijn flash website een volledige html5 website werd maar doordat ze een paar aanpassingen doorvoerde werd mijn omzet ook nog eens verhoogd. Tess is een fijn persoon om mee samen te werken. Ze is heel ijverig, denkt mee en houdt heel goed rekening met je wensen. Dit is zeker niet ons laatste project samen. Thanks Tess!

by Marcel Schijffers on Designmeisjes

Tess heeft onze webshop www.gezondkussen.nl in een nieuw en eigentijds jasje gestoken en het resultaat mag er zijn. Zoals al eerder vermeld denkt zij mee en is flexibel. Een betrouwbare partner in business en aanrader voor degene die standaard oplossingen wil professionaliseren. Ga zo door!

by Mary Vermeulen on Designmeisjes

Ik ben heel blij met mijn nieuwe website! Super dat je ook mijn logo en huisstijl hebt ontworpen. Dank voor je geduld in het proces dat wij samen zijn aangegaan en voor je inspiratie en ideeƫn.

by Saskia de knegt on Designmeisjes

Tess heeft voor WOO een ongelofelijke klus verricht. Met keihard werken, engelengeduld en een super service en oh ja.. met veel expertise en een creativiteit heeft ze ons enorm geholpen. Ik raad Tess ten zeerste aan voor uw klussen. Staat altijd klaar - denkt mee - niets is te veel gevraagd. Wat een toffe dame en wat een professional!

by Paul van stratum on Designmeisjes

Tess heeft voor mij een super website gemaakt. Zeer tevreden over werkwijze ze denkt ook met je mee. Tess Top Werk. Nogmaals bedankt.