LATEN WE SAMENWERKEN

Wie ben je? Wat is je missie? Het resultaat mag dan online zijn, het menselijke gedeelte gebeurt offline. Om resultaten te behalen leren we je graag kennen. Want wie kent jouw onderneming nu beter dan jijzelf? Zo ontstaan duurzame relaties. Laten we elkaar uitdagen en versterken.

OPDRACHTGEVERS

WIJ ONTWERPEN & BOUWEN WEBSITES

Met persoonlijke aandacht nemen wij je mee door de processen die bij een website komen kijken. Technische zaken regelen wij. Moeilijke elementen hebben we makkelijk gemaakt.

We onderscheiden ons door betrokken, creatief en ontzettend gedreven te werken aan jouw website. Elke website is een uniek project waar we met liefde aan werken. 

designmeisjes

PORTFOLIO

GEEF JE ONS HET VERTROUWEN JE WEBSITE TE ONTWIKKELEN?
DAN KRIJG JE MEER.

EEN WEBSITE DIE KLAAR IS VOOR DE TOEKOMST

Webdesign is onze passie. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar de nieuwste trends en updates. En deze implementeren wij dan weer in jouw website!

EEN WEBSITE DIE ZICHZELF TERUGVERDIENT

Hierdoor wordt het uitbesteden van webdesign een investering. Een investering in tijd, stressvrij ondernemen en winst maken. 

EEN WEBSITE DIE VAN BEZOEKERS KLANTEN MAAKT

Wij duiken in jouw vakgebied om te kijken wat jouw klant belangrijk vindt. Want ook al ben jij onze partner,  jouw klant is de eindgebruiker.

RECENSIES

Tess does her work like no one! She is a smart thinker: she connected immediately to my ideas, presented her suggestions one or two days after and she made my website exactly how I would like it to be. She arranged all the details so the transition was easy between the last website and the new one, she is always available to help further! My clients are very happy with the changes and I couldn’t be happier! Thank you!

DIANA BEZUGO

Hi allemaal, Tess heeft voor mij zowel mijn website als mijn huisstijl gemaakt in 1 woord geweldig!!! Ongelofelijk hoe Tess mij aanvoelt en dat zonder wij elkaar live gezien hebben, telefonisch was er meteen een klik! Ik heb haar de vrije hand gegeven en dat met een super resultaat ze heeft enorm veel geduld en denkt op alle vlakke mee met haar creativiteit en inspiratie is mijn website en huisstijl helemaal naar mijn zin!! Bedankt Tess

BEA ROCKX

De samenwerking met Tess is tot nu toe erg professioneel en fijn geweest. Ze heeft voor mij een strakke website gemaakt waarbij ze goed rekening heeft gehouden met mijn wensen. Los van het technische aspect heeft ze ook oog voor design, iets wat soms nog wel eens ontbreekt bij anderen. Voor aanpassingen of opmerkingen kan je haar altijd bereiken en verwerkt alles ontzettend snel. Voor mijn volgende website zal ik haar zeker weer vragen. Als ik 6 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan.

ENITOR JOINER

Tess was verantwoordelijk voor de rebranding van Bureau JEZ en dit was geen makkelijke klus. Een nieuwe website en een nieuw logo was hard nodig maar de keuze is reuze. Toch wist Tess bij de eerste opzet al iets op te leveren waar wij heel blij van werden. Ze heeft onze identiteit en steekwoorden goed vertaald naar logo en website! Tess zet haar tanden in een klus. Ze doet sowieso een paar stappen extra en als ze ergens niet uitkomt dan bedenkt ze er wel wat op. Ze is creatief en geduldig en heeft mooi werk geleverd!.

EEFKE EN JORINE ZOETMULDER

LATEN WE SAMENWERKEN!

Laten we samen jouw potentiële klanten zien waar je bedrijf voor staat. Een professionele website, webshop en/of stijlvol logo kunnen net het verschil maken. We helpen jou graag.