OVER ONS

We werken graag betrokken en persoonlijk. Helpen je waar mogelijk altijd mee. En we kunnen je ook zeker vakkundig achter de broek aanzitten zoals een van onze klanten ooit in een recensie schreef. 

Wij werken vanuit liefde voor design met als TOOL de software naar een passend eindproduct. We zijn sociale creatievelingen met technische skills. Autodidacten in hart en nieren. WordPress video’s, TED talks en vakliteratuur boven Netflix. Meer dan acht jaar ervaring in webdesign en grafisch design. 

We denken zonder kaders en regels met je mee. Dankzij software als WordPress, Woocommerce, Photoshop, Illustrator, Indesign, Shoppagina en Wix hebben we van onze creativiteit een liefdevolle business kunnen maken.

Wij werken al sinds 2012 samen met alle takken van het bedrijfsleven. Van alle facetten van het MKB tot grote organisaties als Greenpeace en de Universiteiten van Amsterdam.

Onze klanten zijn vooral te spreken over de persoonlijke aanpak, het meedenken en de flexibiliteit die wij vanuit liefde voor ons vak bieden. Ben je tevreden met je website en ben je klaar voor het offline werk? Dan bieden wij ook andere diensten zoals visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en websites. Wil je direct meerdere diensten afnemen dan maken wij uiteraard een mooie prijs voor je. Zo heb je één partner die weet waar jouw bedrijf voor staat, voelt wat je uit moet stralen en zo kunnen we snel doorpakken naar een mooie nieuwe huisstijl.