divi website laten maken

HET DIVI THEMA GEEFT ONS ONBEGRENSDE CREATIEVE VRIJHEID

Divi is een fantastisch thema om unieke websites te maken. Wij hebben sinds een jaar Divi in ons hart gesloten. Met heel veel plezier hebben wij elke tutorial van “Divination” (de community achter dit thema) bekeken. Doorgedraaid? Een beetje. Enthousiast? Enorm! Want wauw wat kan er veel met dit thema!

HOE WERKT HET DIVI THEMA?

Divi geeft ons de mogelijkheid om  800 verschillende elementen uit 100 verschillende Divi thema’s te gebruiken. Dat betekent simpelweg dat we de header van het ene thema pakken. Een tekstblok van een ander thema. Drie blokken van weer een ander thema. En een footer van, je raadt het al, weer een ander thema. 

Vervolgens kiezen we een van de stijlen, of de huisstijl van jouw bedrijf. Hiermee maken we van die 4 totaal verschillende thema’s een website die 100% eigen huisstijl heeft. 100% uniek is. En ons als designer 100% vrijheid geeft om precies te doen wat goed voelt. 

DIVI IS SUPERSNEL

Het verschil met maatwerk en template websites is de tijd die erin zit. We kunnen supersnel werken dankzij de handige builder. De processen zijn verder hetzelfde. De liefde en aandacht die we erin steken uiteraard ook. Want wij houden ervan om mooie dingen te maken.
laptop_icon

WORDPRESS WEBSITES

laptop_icon

WOOCOMMERCE WEBSHOPS

laptop_icon

DIVI THEME WEBSITES